Наукова періодика України | Біологія тварин | ||
Бірта Г. О. Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складом / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Біологія тварин. - 2017. - Т. 19, № 1. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2017_19_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бірта Г. О. Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складом / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Біологія тварин. - 2017. - Т. 19, № 1. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2017_19_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |