Наукова періодика України Біологія тварин


Бірта Г. О. 
Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складом / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Біологія тварин. - 2017. - Т. 19, № 1. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2017_19_1_5
  Повний текст PDF - 352.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бірта Г.
  • Бургу Ю.
  • Кайнаш А.
  • Офіленко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бірта Г. О. Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складом / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, А. П. Кайнаш, Н. О. Офіленко // Біологія тварин. - 2017. - Т. 19, № 1. - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2017_19_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського