Наукова періодика України Biotechnologia Acta


Горюшкіна Т. Б. 
Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 2. - С. 24-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_2_5
  Повний текст PDF - 432.725 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Горюшкіна Т.
  • Дзядевич С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Горюшкіна Т. Б. Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 2. - С. 24-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дзядевич Сергій Вікторович (1967–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського