Наукова періодика України Бізнес Інформ


Рябєв А. А. 
Розвиток інклюзивного туризму на прикладі організації харчування в готелях та аналогічних засобах розміщення / А. А. Рябєв, Л. М. Крайнюк, І. Б. Андренко // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4. - С. 221-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2019_4_31
У сфері туризму продовжує спостерігатися тенденція розвитку готельних підприємств завдяки поглибленню спеціалізації шляхом задоволення інклюзивних вимог споживачів готельних послуг. Найбільш актуальним у цьому плані напрямом є задоволення вимог з надання інклюзивних послуг харчування. Розглянуто питання організації інклюзивного харчування в готельних підприємствах з метою задоволення попиту на цю послугу, підвищення прибутковості готельних підприємств та посилення міжнародної інтеграції туристського ринку України у світовий туристський ринок. Здійснено аналіз сайтів - агрегаторів з бронювання послуг у готелях та аналогічних засобах розміщення щодо можливості обрання таких місць розміщення, де є послуги інклюзивного харчування. На основі аналізу автори дістались висновку, що на сайтах у фільтрах з обрання варіантів розміщення відсутня інформація про наявність послуг інклюзивного харчування. Для організації надання послуг інклюзивного харчування пропонується розробити відповідний набір меню та рецептів з урахуванням вірогідного попиту на дану послугу. Спираючись на наведені факти, можна зробити висновок, що організація надання послуг інклюзивного харчування дозволить утримати існуючих споживачів готельних послуг та залучити нових. Усе це дасть можливість підвищити прибутковість як виключно ресторанних підприємств при готелях та аналогічних засобах розміщення, так і готельних підприємств у цілому. Також буде посилено інтеграцію українського туристського ринку у світовий на умовах розвитку в межах концепції інклюзивного туризму.
  Повний текст PDF - 362.686 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябєв А.
  • Крайнюк Л.
  • Андренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябєв А. А. Розвиток інклюзивного туризму на прикладі організації харчування в готелях та аналогічних засобах розміщення / А. А. Рябєв, Л. М. Крайнюк, І. Б. Андренко // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4. - С. 221-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2019_4_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Андренко Ірина Борисівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського