Наукова періодика України Бізнес Інформ


Малков Д. І. 
Система громадського харчування України: теоретико-методичний аналіз сучасних і перспективних трендів функціонування / Д. І. Малков // Бізнес Інформ. - 2018. - № 8. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_8_16
  Повний текст PDF - 595.103 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малков Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малков Д. І. Система громадського харчування України: теоретико-методичний аналіз сучасних і перспективних трендів функціонування / Д. І. Малков // Бізнес Інформ. - 2018. - № 8. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_8_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Малков Денис Ігорович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського