Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Давидова О. Ю. Наукові основи розробки та формування інтегрованого механізму інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2018. - № 5. - С. 489-494. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_5_75 Мета роботи - формування інтегрованого механізму інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. Проведено аналіз сутності поняття "механізм", надано авторське визначення поняття "механізм" як сукупності заходів, методів, підходів та інших явищ, що впливають на економічні відносини та процеси на всіх рівнях управління і сприяють досягненню мети суб'єктів господарювання шляхом посилення їх потенціалу та конкурентоспроможності. Розроблено інтегрований механізм інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства, метою якого є визначення взаємозв'язків і взаємозалежності між складовими забезпечення, етапами вирішення завдань та механізмами формування інноваційної активності підприємств готельно-ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Давидова О. Ю. Наукові основи розробки та формування інтегрованого механізму інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2018. - № 5. - С. 489-494. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_5_75.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |