Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Давидова О. Ю. Оцінка складових інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методичні аспекти / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2018. - № 4. - С. 436-444. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_4_63 Мета роботи - формування методичного підходу щодо оцінки складових інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. Розроблено алгоритм методичного підходу щодо діагностики інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства, метою якого є формування аналітичної бази для прийняття ефективних управлінських рішень для виходу з кризи та подальшого адаптивного розвитку. Запропоновано складові інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства та їх сутність, визначено їх необхідну кількість для отримання ефективного результату аналізу. Сформовано сукупність показників складових для проведення комплексної діагностики інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства та наведено результати розрахунків загального інтегрального показника інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства за 2007 - 2016 рр. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Давидова О. Ю. Оцінка складових інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методичні аспекти / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2018. - № 4. - С. 436-444. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_4_63.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |