Наукова періодика України Бізнес Інформ


Соколенко А. С. 
Забезпечення доступності послуг закладів ресторанного господарства для людей з особливими потребами в Україні / А. С. Соколенко // Бізнес Інформ. - 2018. - № 10. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_10_37
Мета роботи - проаналізувати сучасний стан закладів ресторанного господарства щодо організації обслуговування та надання послуг людям з обмеженими фізичними можливостями та розробити заходи щодо вдосконалення технології обслуговування та надання послуг маломобільним групам населення у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано стан розвитку інфраструктури, існуючі проблеми в практиці обслуговування та надання послуг людям з обмеженими можливостями, розглянуто теоретичні аспекти діяльності закладів ресторанного господарства щодо обслуговування та надання послуг таким людям. Перспективою подальших досліджень у даному напрямі є розробка рекомендації щодо забезпечення доступності послуг закладів ресторанного господарства для людей з обмеженими можливостями.
  Повний текст PDF - 331.714 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соколенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соколенко А. С. Забезпечення доступності послуг закладів ресторанного господарства для людей з особливими потребами в Україні / А. С. Соколенко // Бізнес Інформ. - 2018. - № 10. - С. 241-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2018_10_37.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського