Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Давидова О. Ю. Формування системи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2017. - № 11. - С. 459-464. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2017_11_68 Мета роботи - розробка методичного підходу до формування системи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуті основні проблеми вітчизняних підприємств готельно-ресторанного господарства. Проведено аналіз економічної сутності понять "система", "інновації", "управління", "розвиток" і встановлено взаємозв'язок між ними. Запропоновано декомпозиційний аналіз поняття "інноваційне управління розвитком підприємств" та визначено, що для ефективного функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства в умовах жорсткої ринкової конкуренції необхідно впроваджувати систему інноваційного управління розвитком підприємств, сутність якої полягає у формуванні процесу, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності, індивідуальності, адаптивності, обізнаності, вдосконаленості, пізнання, якості та інших характеристик. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Давидова О. Ю. Формування системи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Бізнес Інформ. - 2017. - № 11. - С. 459-464. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2017_11_68.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |