Наукова періодика України Бізнес Інформ


Яцун Л. М. 
Структурно-функціональний синтез управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2016. - № 4. - С. 248-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_4_40
Викладено матеріали дослідження функцій та структур управління підприємствами сфери харчування за критеріями складу завдань діяльності підприємств, їх участі у відтворювальному процесі виробництва, реалізації та організації споживання продуктів і послуг харчування. З використанням методу Сааті установлено вагомість, трудомісткість, складність і сумісність функцій управління. Визначено кваліметричну оцінку функцій діяльності та управління підприємств харчування за типами завдань - виробництво продукції, маркетингова діяльність, обслуговування споживачів, управління персоналом тощо. Запропоновано схему механізму та організаційної структури управління підприємствами сфери харчування. Визначено етапи формування організаційної структури управління підприємствами сфери харчування на основі синтезу структур та функцій управління.
  Повний текст PDF - 598.386 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яцун Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яцун Л. М. Структурно-функціональний синтез управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2016. - № 4. - С. 248-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_4_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яцун Леонід Миколайович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського