Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Яцун Л. М. Структурно-функціональний синтез управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2016. - № 4. - С. 248-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_4_40 Викладено матеріали дослідження функцій та структур управління підприємствами сфери харчування за критеріями складу завдань діяльності підприємств, їх участі у відтворювальному процесі виробництва, реалізації та організації споживання продуктів і послуг харчування. З використанням методу Сааті установлено вагомість, трудомісткість, складність і сумісність функцій управління. Визначено кваліметричну оцінку функцій діяльності та управління підприємств харчування за типами завдань - виробництво продукції, маркетингова діяльність, обслуговування споживачів, управління персоналом тощо. Запропоновано схему механізму та організаційної структури управління підприємствами сфери харчування. Визначено етапи формування організаційної структури управління підприємствами сфери харчування на основі синтезу структур та функцій управління. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яцун Л. М. Структурно-функціональний синтез управління підприємствами сфери харчування / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2016. - № 4. - С. 248-255. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_4_40.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |