Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Товма Л. Ф. Методика оптимізації складу трикомпонентної харчової системи з метою створення харчових продуктів для військовослужбовців / Л. Ф. Товма, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко // Бізнес Інформ. - 2016. - № 1. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_1_28 Режим харчування військовослужбовців визначає кількість прийомів їжі протягом доби, дотримання фізіологічно обгрунтованих проміжків між ними, раціональний розподіл продуктів, які встановлені нормами харчування, протягом дня. Норми продовольчих пайків мають розроблятися з урахуванням вимог раціонального харчування, оскільки нормування харчування військовослужбовців ускладнюється у зв'язку з тим, що їх фізичне і нервово-психічне навантаження постійно змінюється: то зростає, наприклад, у період бойових дій, посилення навчально бойової підготовки на військових навчаннях, під час фізичних тренувань, бойового чергування, то знижується - під час відпочинку, навчання тощо. Наведено приклад процесу оптимізації трикомпонентної харчової модельної системи з метою встановлення оптимального співвідношення компонентів. Обгрунтовано використання фаршевих систем для створення спеціалізованих продуктів для харчування військовослужбовців. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Товма Л. Ф. Методика оптимізації складу трикомпонентної харчової системи з метою створення харчових продуктів для військовослужбовців / Л. Ф. Товма, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко // Бізнес Інформ. - 2016. - № 1. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_1_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |