Наукова періодика України Бізнес Інформ


Яцун Л. М. 
Формування механізму управління розвитком сфери харчування населення / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_10_37
Розглянуто засади формування механізму управління розвитком сфери харчування населення як міжгалузевим кластером природно-соціально-економічного характеру. Запропоновано механізм формування рішень споживача щодо харчової поведінки, який поєднує чинники як економічного (раціонального), так і неекономічного (ірраціонального, психоемоційного) впливу. Обгрунтовано алгоритм формування механізму управління сферою харчування населення в суспільному секторі та домогосподарствах населення на основі структурно-функціонального синтезу, узгодження виконуваних функцій вертикальних і горизонтальних структур усіх ієрархічних рівнів управління - як домогосподарств населення, так і секторів суспільного виробництва: сільського господарства, харчової промисловості, продовольчої торгівлі та ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 518.896 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яцун Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яцун Л. М. Формування механізму управління розвитком сфери харчування населення / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_10_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яцун Леонід Миколайович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського