Наукова періодика України | Бізнес Інформ | ||
Яцун Л. М. Формування механізму управління розвитком сфери харчування населення / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_10_37 Розглянуто засади формування механізму управління розвитком сфери харчування населення як міжгалузевим кластером природно-соціально-економічного характеру. Запропоновано механізм формування рішень споживача щодо харчової поведінки, який поєднує чинники як економічного (раціонального), так і неекономічного (ірраціонального, психоемоційного) впливу. Обгрунтовано алгоритм формування механізму управління сферою харчування населення в суспільному секторі та домогосподарствах населення на основі структурно-функціонального синтезу, узгодження виконуваних функцій вертикальних і горизонтальних структур усіх ієрархічних рівнів управління - як домогосподарств населення, так і секторів суспільного виробництва: сільського господарства, харчової промисловості, продовольчої торгівлі та ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яцун Л. М. Формування механізму управління розвитком сфери харчування населення / Л. М. Яцун // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 219-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_10_37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |