Наукова періодика України Бізнес Інформ


Даніалі Ф. 
Системність управління малими підприємствами громадського харчування / Ф. Даніалі // Бізнес Інформ. - 2013. - № 9. - С. 383-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_9_63
Досліджено загальне поняття громадського харчування як специфічної галузі національної економіки. Проаналізовано економічний зміст поняття "управління". Виявлено структурні елементи, що здійснюють управління малими підприємствами громадського харчування. Ідентифіковано типізації та різновиди підприємств громадського харчування. Визначено структурно-галузеві особливості громадського харчування. Визначено вплив галузевих особливостей на стан управління в громадському харчуванні. Досліджено стан функції підприємств громадського харчування, визначено системність управління малими підприємствами громадського харчування. Виокремлено ознаки підприємств громадського харчування. Проаналізовано основні елементи механізму управління підприємством громадського харчування: господарський (комерційний) розрахунок, внутрішньофірмове планування, ціноутворення та фінанси, кредит, маркетинг і стимулювання ефективної господарської діяльності.
  Повний текст PDF - 420.61 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Даніалі Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Даніалі Ф. Системність управління малими підприємствами громадського харчування / Ф. Даніалі // Бізнес Інформ. - 2013. - № 9. - С. 383-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_9_63.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського