Наукова періодика України | Biomedical and biosocial anthropology | ||
Рудавка С. І. Проблеми державного регулювання обсягів виробництва і параметрів якості харчових продуктів в Україні та їх вплив на здоров'я людини / С. І. Рудавка // Biomedical and biosocial anthropology. - 2015. - № 25. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2015_25_50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудавка С. І. Проблеми державного регулювання обсягів виробництва і параметрів якості харчових продуктів в Україні та їх вплив на здоров'я людини / С. І. Рудавка // Biomedical and biosocial anthropology. - 2015. - № 25. - С. 197-202. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2015_25_50. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |