Наукова періодика України Аграрний вісник Причорномор'я


Москалюк І. В. 
Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2013. - Вип. 67. - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpt_2013_67_32
Досліджено проблему комплексної переробки яблук та розроблено технологію одержання пектинових речовин за методом лужного гідролізу зі свіжих яблучних вичавок та використання їх під час виробництва консервованої продукції: желе, повидла, начинки, напоїв. Виявлено оптимальні умови видалення пектинових речовин зі свіжих яблучних вичавок за методом лужного гідролізу, наведено математичні залежності проведення процесу екстракції, установлено вплив ступеня етерифікації пектинових речовин на їх комплексотвірну здатність. Розроблено технологію одержання драглеподібної продукції на основі високометоксильованого пектину з використанням пероксидази. Досліджено механізм процесу драглеутворення пектинових речовин за присутності пероксидази. Розроблено технологію одержання желе на основі високометоксильованого пектину за присутності пероксидази з низьким вмістом цукру.
  Повний текст PDF - 329.776 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Москалюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в продукцію радіопротекторної дії / І. В. Москалюк // Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2013. - Вип. 67. - С. 182-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpt_2013_67_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Москалюк Інна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського