Наукова періодика України | Agricultural science and practice | ||
Romanchuk I. O. Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods / I. O. Romanchuk, A. V. Minorova, N. L. Krushelnytska // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 33–39 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Romanchuk I. O. Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods / I. O. Romanchuk, A. V. Minorova, N. L. Krushelnytska // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 33–39 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |