Наукова періодика України Agricultural science and practice


Romanchuk I. O. 
Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods / I. O. Romanchuk, A. V. Minorova, N. L. Krushelnytska // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 33–39 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_7
  Повний текст PDF - 95.38 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Romanchuk I.
  • Minorova A.
  • Krushelnytska N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Romanchuk I. O. Physical-chemical composition and technological properties of demineralized milk whey received by membrane methods / I. O. Romanchuk, A. V. Minorova, N. L. Krushelnytska // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 33–39 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського