Наукова періодика України Agricultural science and practice


Hospodarenko H. M. 
Characterization of amino acid content of grain of new wheat varieties and lines / H. M. Hospodarenko, V. P. Karpenko, V. V. Liubych, V. V. Novikov // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 12–18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_4
  Повний текст PDF - 131.921 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Hospodarenko H.
  • Karpenko V.
  • Liubych V.
  • Novikov V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Hospodarenko H. M. Characterization of amino acid content of grain of new wheat varieties and lines / H. M. Hospodarenko, V. P. Karpenko, V. V. Liubych, V. V. Novikov // Agricultural science and practice. - 2018. - № 3. - С. 12–18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/asp_2018_3_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського