Наукова періодика України Agricultural and resource economics: international scientific e-journal


Дядюк М. 
Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах євроінтеграції / М. Дядюк, О. Филипенко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 4. - С. 73-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_4_8
  Повний текст PDF - 680.178 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дядюк М.
  • Филипенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дядюк М. Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах євроінтеграції / М. Дядюк, О. Филипенко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 4. - С. 73-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дядюк Марина Анатоліївна (економічні науки)
  • Филипенко Олена Михайлівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського