Наукова періодика України | Agricultural and resource economics: international scientific e-journal | ||
Дядюк М. Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах євроінтеграції / М. Дядюк, О. Филипенко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 4. - С. 73-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_4_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дядюк М. Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах євроінтеграції / М. Дядюк, О. Филипенко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 4. - С. 73-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_4_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |