Наукова періодика України | Актуальні проблеми інноваційної економіки та права | ||
Пилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України / К. А. Пилипенко // Актуальні проблеми інноваційної економіки. - 2018. - № 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apie_2018_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пилипенко К. А. Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України / К. А. Пилипенко // Актуальні проблеми інноваційної економіки. - 2018. - № 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apie_2018_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |