Наукова періодика України | Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики | ||
Доля В. С. Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла / В. С. Доля, В. И. Мозуль, А. В. Самко, Л. И. Бородин // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики. - 2013. - № 2. - С. 6-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apfimntp_2013_2_4 При термической обработке и введении серы в абрикосовое масло уменьшается содержание олеиновой кислоты 65,12 - 59,56, 59,38 и 60 %. Одновременно увеличивается количество линолевой кислоты 28,68 - 30, и до 31,31 %. Понижаются также значения йодного числа 114,55 - 108; 104, и 96,87. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Доля В. С. Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла / В. С. Доля, В. И. Мозуль, А. В. Самко, Л. И. Бородин // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики. - 2013. - № 2. - С. 6-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apfimntp_2013_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |