Наукова періодика України | Актуальні проблеми економіки | ||
Шушпанов Д. Г. Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров’я населення України / Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 7. - С. 344-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_7_40 Виявлено сучасні особливості споживання продуктів харчування різними демографічними та соціально-економічними групами населення (за статтю, віком, сімейним становищем, соціальним статусом, доходом і місцем проживання) в Україні. У результаті виділено групи ризику серед населення, для яких споживання продуктів харчування є однією з провідних детермінант здоров'я. Оцінено роль енергетичної цінності спожитих продуктів харчування для здоров'я різних децильних груп населення України. Окреслено пріоритетні напрями поліпшення доступності та якості харчування з метою збереження здоров'я населення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шушпанов Д. Г. Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров’я населення України / Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 7. - С. 344-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_7_40.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |