Наукова періодика України Актуальні проблеми економіки


Шушпанов Д. Г. 
Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров’я населення України / Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 7. - С. 344-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_7_40
Виявлено сучасні особливості споживання продуктів харчування різними демографічними та соціально-економічними групами населення (за статтю, віком, сімейним становищем, соціальним статусом, доходом і місцем проживання) в Україні. У результаті виділено групи ризику серед населення, для яких споживання продуктів харчування є однією з провідних детермінант здоров'я. Оцінено роль енергетичної цінності спожитих продуктів харчування для здоров'я різних децильних груп населення України. Окреслено пріоритетні напрями поліпшення доступності та якості харчування з метою збереження здоров'я населення.
  Повний текст PDF - 1.136 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шушпанов Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шушпанов Д. Г. Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров’я населення України / Д. Г. Шушпанов // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 7. - С. 344-356. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_7_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шушпанов Дмитро Георгійович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського