Наукова періодика України Актуальні проблеми економіки


Чухрай Н. І. 
Формування споживчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 11. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_11_5
Розкрито зміст поняття "споживча корисність інновації" як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обгрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу.
  Повний текст PDF - 142.746 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чухрай Н.
  • Лісовська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чухрай Н. І. Формування споживчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 11. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_11_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чухрай Наталія Іванівна (економічні науки)
  • Лісовська Лідія Степанівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського