Наукова періодика України | Актуальні проблеми економіки | ||
Чухрай Н. І. Формування споживчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 11. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_11_5 Розкрито зміст поняття "споживча корисність інновації" як складової її споживчої цінності та розглянуто рівні формування нового товару. З метою інноваційної діяльності обгрунтовано технологію формування споживчої корисності інновації за етапами інноваційного процесу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чухрай Н. І. Формування споживчої корисності інновації / Н. І. Чухрай, Л. С. Лісовська // Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 11. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2013_11_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |