Наукова періодика України | Актуальні проблеми економіки | ||
Гриценко О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2012_12_20 Розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентаризації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентаризації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентаризації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гриценко О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2012_12_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |