Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Портная Т. В. Влияние температуры воды при доинкубации икры на развитие радужной форели / Т. В. Портная // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 258-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Портная Т. В. Влияние температуры воды при доинкубации икры на развитие радужной форели / Т. В. Портная // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 258-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_36. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |