Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Портная Т. В. 
Влияние температуры воды при доинкубации икры на развитие радужной форели / Т. В. Портная // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 258-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_36
  Повний текст PDF - 995.892 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Портная Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Портная Т. В. Влияние температуры воды при доинкубации икры на развитие радужной форели / Т. В. Портная // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 258-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_36.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського