Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Шведюк Д. А. 
Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці / Д. А. Шведюк, В. М. пасічний, І. Г. Радзієвська // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_35
  Повний текст PDF - 779.304 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведюк Д.
  • пасічний В.
  • Радзієвська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведюк Д. А. Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці / Д. А. Шведюк, В. М. пасічний, І. Г. Радзієвська // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_35.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського