Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Шведюк Д. А. Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці / Д. А. Шведюк, В. М. пасічний, І. Г. Радзієвська // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шведюк Д. А. Вплив модифікованих жирів на показники біологічної ефективності напівфабрикатів з мяса птиці / Д. А. Шведюк, В. М. пасічний, І. Г. Радзієвська // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 249-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_35. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |