Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Вовкогон А. Г. Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасок / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вовкогон А. Г. Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасок / А. Г. Вовкогон, С. В. Мерзлов // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 229-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |