Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Вечеря Ю. О. 
Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20
  Повний текст PDF - 499.21 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вечеря Ю.
  • Прокопенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вечеря Ю. О. Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Вечеря Юлія Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського