Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Вечеря Ю. О. Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вечеря Ю. О. Оцінка режимів інкубації яєць, сортованих за масою / Ю. О. Вечеря, Н. П. Прокопенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 141-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |