Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Mysenko O. O. 
Morphological composition of carcasses, quality of meat and fat of pigs at feeding enzymatic preparation / O. O. Mysenko // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_12
  Повний текст PDF - 729.419 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mysenko O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mysenko O. O. Morphological composition of carcasses, quality of meat and fat of pigs at feeding enzymatic preparation / O. O. Mysenko // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 3. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мисенко Ольга Олександрівна (1986–) (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського