Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Попова В. О. 
Якісна характеристика мяса тварин знамянського типу поліської породи / В. О. Попова, Ю. В. Коломієць, А. Л. Леппа // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_33
  Повний текст PDF - 490.138 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Попова В.
  • Коломієць Ю.
  • Леппа А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Попова В. О. Якісна характеристика мяса тварин знамянського типу поліської породи / В. О. Попова, Ю. В. Коломієць, А. Л. Леппа // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Попова Вікторія Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Леппа Анастасія Львівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського