Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Повод М. Г. 
Якість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання / М. Г. Повод, М. М. Луценко, О. О. Іжболдіна, С. М. Грищенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_31
  Повний текст PDF - 528.431 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Повод М.
  • Луценко М.
  • Іжболдіна О.
  • Грищенко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Повод М. Г. Якість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання / М. Г. Повод, М. М. Луценко, О. О. Іжболдіна, С. М. Грищенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Повод Микола Григорович (сільськогосподарські науки)
  • Луценко Марія Михайлівна (1945–) (сільськогосподарські науки)
  • Іжболдіна Олена Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Грищенко Сергій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського