Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Повод М. Г. Якість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання / М. Г. Повод, М. М. Луценко, О. О. Іжболдіна, С. М. Грищенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Повод М. Г. Якість мяса молоднячку свиней за різних умов утримання / М. Г. Повод, М. М. Луценко, О. О. Іжболдіна, С. М. Грищенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |