Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Підпала Т. В. 
Селекційно-генетичні параметри молочної продуктивності голштинської породи / Т. В. Підпала, Є. М. Зайцев // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_30
  Повний текст PDF - 521.461 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Підпала Т.
  • Зайцев Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Підпала Т. В. Селекційно-генетичні параметри молочної продуктивності голштинської породи / Т. В. Підпала, Є. М. Зайцев // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Підпала Тетяна Василівна (сільськогосподарські науки)
  • Зайцев Євген Миколайович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського