Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Гиоргадзе А. А. 
Интродукция в помощь сохранении пернатой дичи и популяризации ее мяса / А. А. Гиоргадзе, В. П. Кучерявый, М. В. Барвенашвили // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 142-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_21
  Повний текст PDF - 485.198 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гиоргадзе А.
  • Кучерявый В.
  • Барвенашвили М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гиоргадзе А. А. Интродукция в помощь сохранении пернатой дичи и популяризации ее мяса / А. А. Гиоргадзе, В. П. Кучерявый, М. В. Барвенашвили // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 142-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського