Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Чудак Р. А. Якісні показники мяса свиней за дії кормової добавки "Бетаїн" / Р. А. Чудак, Ю. М. Подолян, Я. І. Бабков // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чудак Р. А. Якісні показники мяса свиней за дії кормової добавки "Бетаїн" / Р. А. Чудак, Ю. М. Подолян, Я. І. Бабков // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |