Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Чудак Р. А. 
Якісні показники мяса свиней за дії кормової добавки "Бетаїн" / Р. А. Чудак, Ю. М. Подолян, Я. І. Бабков // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_18
  Повний текст PDF - 513.029 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чудак Р.
  • Подолян Ю.
  • Бабков Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чудак Р. А. Якісні показники мяса свиней за дії кормової добавки "Бетаїн" / Р. А. Чудак, Ю. М. Подолян, Я. І. Бабков // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 118-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чудак Роман Андрійович (сільськогосподарські науки)
  • Побережець Юлія Миколаївна (1986–) (сільськогосподарські науки)
  • Бабков Ярослав Ігорович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського