Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Ускова Л. М. Вплив біолоігчно активних речовин водного екстракту із вегетативної маси сої на перетравність у поросят / Л. М. Ускова // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ускова Л. М. Вплив біолоігчно активних речовин водного екстракту із вегетативної маси сої на перетравність у поросят / Л. М. Ускова // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |