Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Ускова Л. М. 
Вплив біолоігчно активних речовин водного екстракту із вегетативної маси сої на перетравність у поросят / Л. М. Ускова // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_16
  Повний текст PDF - 474.573 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ускова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ускова Л. М. Вплив біолоігчно активних речовин водного екстракту із вегетативної маси сої на перетравність у поросят / Л. М. Ускова // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського