Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Балух Н. М. 
Раціони збагачені ферментно-пробіотичною добавкою / Н. М. Балух // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_5
  Повний текст PDF - 509.626 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Балух Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Балух Н. М. Раціони збагачені ферментно-пробіотичною добавкою / Н. М. Балух // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Балух Наталія Михайлівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського