Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Сироватко К. М. 
Вплив біологічного консерванту на якість та продуктивну дію сінажу / К. М. Сироватко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 90-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_15
  Повний текст PDF - 503.94 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сироватко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сироватко К. М. Вплив біологічного консерванту на якість та продуктивну дію сінажу / К. М. Сироватко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 90-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сироватко Катерина Максимівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського