Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Будяк Р. В. Сучасні технології виробництва кисломолочних продуктів, з застосуванням термостатного обладнання в межах ТОВ "Люстдорф", як складова гарантії продовольчої безпеки Вінниччини / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 3. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_3_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Будяк Р. В. Сучасні технології виробництва кисломолочних продуктів, з застосуванням термостатного обладнання в межах ТОВ "Люстдорф", як складова гарантії продовольчої безпеки Вінниччини / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 3. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_3_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |