Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Гуцол А. В. Вплив згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-6 на продуктивність, аміно- та жирнокислотний склад свинини / А. В. Гуцол, Т. В. Марчак, В. А. Главатчук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 46-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуцол А. В. Вплив згодовування ферментного препарату МЕК-БТУ-6 на продуктивність, аміно- та жирнокислотний склад свинини / А. В. Гуцол, Т. В. Марчак, В. А. Главатчук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 46-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |