Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Гуцол А. В. 
Продуктиність і якість мяса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок / А. В. Гуцол, С. М. Овсієнко, Н. С. Діхтярук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_8
  Повний текст PDF - 525.098 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гуцол А.
  • Овсієнко С.
  • Діхтярук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гуцол А. В. Продуктиність і якість мяса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок / А. В. Гуцол, С. М. Овсієнко, Н. С. Діхтярук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гуцол Анатолій Васильович (сільськогосподарські науки)
  • Овсієнко Світлана Миколаївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського