Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Гуцол А. В. Продуктиність і якість мяса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок / А. В. Гуцол, С. М. Овсієнко, Н. С. Діхтярук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гуцол А. В. Продуктиність і якість мяса свиней при згодовуванні білково-вітамінних добавок / А. В. Гуцол, С. М. Овсієнко, Н. С. Діхтярук // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |