Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Бережнюк Н. А. Відкладання мінеральних речовин у печінці перепелів за дії підвищених доз вітамінів / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бережнюк Н. А. Відкладання мінеральних речовин у печінці перепелів за дії підвищених доз вітамінів / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |