Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Радчикова Г. Н. 
Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров / Г. Н. Радчикова, Н. А. Шарейко, В. Н. Куртина, Д. В. Гурина, О. Ф. Ганущенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_16
  Повний текст PDF - 452.286 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Радчикова Г.
  • Шарейко Н.
  • Куртина В.
  • Гурина Д.
  • Ганущенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Радчикова Г. Н. Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров / Г. Н. Радчикова, Н. А. Шарейко, В. Н. Куртина, Д. В. Гурина, О. Ф. Ганущенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського