Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Глинкова А. М. 
Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19
  Повний текст PDF - 513.117 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Глинкова А.
  • Кот А.
  • Цай В.
  • Радчикова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Глинкова А. М. Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського