Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Глинкова А. М. Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Глинкова А. М. Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |