Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Власенко І. Г. 
Використання м'яса з ознаками pse у виробництві ковбас / І. Г. Власенко, В. В. Власенко, С. В. Крижак, В. Б. Борисюк // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 134-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_16
  Повний текст PDF - 435.2 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко І.
  • Власенко В.
  • Крижак С.
  • Борисюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко І. Г. Використання м'яса з ознаками pse у виробництві ковбас / І. Г. Власенко, В. В. Власенко, С. В. Крижак, В. Б. Борисюк // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 134-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Віктор Володимирович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського