Наукова періодика України Актуальна інфектологія


Лохматова И. А. 
Топ самых опасных пищевых паразитов / И. А. Лохматова // Актуальная инфектология. - 2017. - Т. 5, № 1. - С. 61-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/akinf_2017_5_1_11
Дана полная характеристика таких паразитарных заболеваний, как аскаридоз и трипаносомоз. В рейтинге риска заражения пищевыми паразитами, который опубликовали Всемирная организация здравоохранения и Продовольственная сельскохозяйственная организация ООН в 2014 г., эти паразитозы занимают 9-е и 10-е место. Приведен исторический очерк данных заболеваний, а также особенности патогенеза, клиники, диагностики и лечения.
  Повний текст PDF - 660.229 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лохматова И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лохматова И. А. Топ самых опасных пищевых паразитов / И. А. Лохматова // Актуальная инфектология. - 2017. - Т. 5, № 1. - С. 61-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/akinf_2017_5_1_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського