Наукова періодика України | Агросвіт | ||
Семенчук І. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. М. Семенчук, К. Ю. Мала // Агросвіт. - 2019. - № 4. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2019_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Семенчук І. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / І. М. Семенчук, К. Ю. Мала // Агросвіт. - 2019. - № 4. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2019_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |