Наукова періодика України | Агросвіт | ||
П'ятницька Г. Т. Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт. - 2018. - № 4. - С. 53-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_4_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: П'ятницька Г. Т. Методичні та практичні підходи до оцінювання інноваційного потенціалу малих підприємств ресторанного господарства / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко, В. С. Найдюк // Агросвіт. - 2018. - № 4. - С. 53-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2018_4_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |