Наукова періодика України | Агросвіт | ||
Юрчак Е. В. Методика комплексної оцінки ступеня успішності брендів закладів ресторанного господарства України / Е. В. Юрчак // Агросвіт. - 2016. - № 15-16. - С. 50-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2016_15-16_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юрчак Е. В. Методика комплексної оцінки ступеня успішності брендів закладів ресторанного господарства України / Е. В. Юрчак // Агросвіт. - 2016. - № 15-16. - С. 50-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2016_15-16_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |