Наукова періодика України | Агросвіт | ||
Іртищева І. О. Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. О. Іртищева, О. Є. Гросицька // Агросвіт. - 2012. - № 13. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_13_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іртищева І. О. Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. О. Іртищева, О. Є. Гросицька // Агросвіт. - 2012. - № 13. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_13_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |