Наукова періодика України Агросвіт


Іртищева І. О. 
Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. О. Іртищева, О. Є. Гросицька // Агросвіт. - 2012. - № 13. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_13_7
  Повний текст PDF - 221.662 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іртищева І.
  • Гросицька О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іртищева І. О. Структурні особливості харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки / І. О. Іртищева, О. Є. Гросицька // Агросвіт. - 2012. - № 13. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_13_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іртищева Інна Олександрівна (1977–) (економічні науки)
  • Гросицька Олена Євгенівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського