Наукова періодика України Агросвіт


Ясько А. Г. 
Структурна оптимізація та диверсифікація розвитку харчової промисловості України в контексті посилення інтеграції / А. Г. Ясько // Агросвіт. - 2011. - № 23. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2011_23_6
  Повний текст PDF - 788.939 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ясько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ясько А. Г. Структурна оптимізація та диверсифікація розвитку харчової промисловості України в контексті посилення інтеграції / А. Г. Ясько // Агросвіт. - 2011. - № 23. - С. 20-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2011_23_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ясько Анатолій Григорович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського