Наукова періодика України Агробіологія


Василишина О. В. 
Оцінка вмісту аскорбінової кислоти у заморожених плодах вишні різних сортів / О. В. Василишина // Агробіологія. - 2019. - № 1. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2019_1_6
  Повний текст PDF - 5.366 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василишина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василишина О. В. Оцінка вмісту аскорбінової кислоти у заморожених плодах вишні різних сортів / О. В. Василишина // Агробіологія. - 2019. - № 1. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2019_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василишина Олена Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського