Наукова періодика України | Агробіологія | ||
Верменко Ю. Я. Споживча, лікувальна цінність та придатність для переробки різних сортів картоплі / Ю. Я. Верменко, Я.Б. Демкович, М. В. Остренко // Агробіологія. - 2016. - № 1. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2016_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верменко Ю. Я. Споживча, лікувальна цінність та придатність для переробки різних сортів картоплі / Ю. Я. Верменко, Я.Б. Демкович, М. В. Остренко // Агробіологія. - 2016. - № 1. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agr_2016_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |